Bedrift À la Carte

Tekna i Trondheim, House of Knowledge og Connect Midt-Norge ønsker gründere, vekstbedrifter og samarbeidspartnere velkommen til Bedrift À la Carte.

Bedrift À la Carte er en møtearena med både nettverksbygging og læring for entreprenører og ledere. Programmet er satt sammen som en meny med aperitif, forrett og fire hovedretter.  Under hovedrettene får du velge selv hvilke av temaene du vil mette deg med.  Her blir det livlige diskusjoner rundt temaene produktutvikling, markedsføring, konkurransedyktighet og organisasjon.

Til dessert serveres et Connect Live Springbrett med Traktorpikene. I et springbrett analyseres og diskuteres forretningsstrategi og markedsplan av et panel med erfarne fageksperter slik at bedriften står bedre rustet til å møte reelle utfordringer de har idag.

Inventas bidrar både som foredragsholder og i fagpanelet til Connect spingbrett.


Meld deg på her



APERITIF

Mingling og noe å bite

Presentasjon av kveldsmeny og kokkelaug:

  • House of Knowledge (HOK), Tekna Trondheim avd. og Connect Trøndelag.

FORRETT

Hvem er vi og hva kan vi tilby?

  • Vibeke Tronstad Selnes – Connect Trøndelag
  • Olav Egil Hoem – Tekna Trondheim avdeling
  • Liv Jorunn Kristiansen – Innovasjon Norge
  • NAV

HOVEDRETT 1

Hallo, kan noen utvikle denne idéen til et fungerende produkt?

  • Eivind Sæter, Inventas

HOVEDRETT 2

Unnskyld- kan noen vise vei til markedet?

  • Ragnhild Dyrnes Rokstad – Utbrudd Performance Marketing

HOVEDRETT 3

Har du satt opp bymuren på riktig plass?

Utnytt din kunnskap som ditt konkurransefortrinn

Hvordan beskytte din ide

  • Magnus Hakvåg- HOK

HOVEDRETT 4

Hvordan organisere selskapet – sørg for ryddighet i sysakene!:

  • BDO

DESSERT

Connect Live Springbrett med selskapet Traktorpikene. Design og produksjon av arbeidsklær for kvinner


Meld deg på her


Arrangører: Tekna Trondheim avdeling, House of Knowledge, Connect Midt-Norge