Beregningsingeniør – FEM analyse

Oslo

Vi søker beregningsingeniør med erfaring innen FEM analyse og materialteknologi.

Elsker du å utvikle produkter som dekker reelle brukerbehov? Har du lyst til å bli med oss i å snu vanskelig til spennende, forståelig og ekte?

I Oslo har vi ansatte innenfor alle Inventas-disipliner. Det vil si produktutviklere og designere med kompetanse innen digital design, businessdesign, produktdesign, maskinkonstruksjon, elektronikk og kybernetikk/mekatronikk.

Vi søker nå etter flere medlemmer til produktutviklingsgruppen vår og ser etter beregningsingeniører, produktutviklere og de som kan tenke seg å jobbe med begge deler. Uansett vil oppgaven din være å utvikle produkter som løser reelle utfordringer og som gir brukerne en god opplevelse.


Om stillingen

Som beregningsingeniør i Inventas vil du jobbe med utvikling av produkter hvor simuleringer og forståelse av fysikk og mekanikk er avgjørende. Du kan også få oppgaver med å verifisere et produkt som andre har utviklet. Du kan være nyutdannet eller ha noen års erfaring, men du må være faglig engasjert og jobbe både effektivt og selvstendig.

Inventas jobber med et svært bredt spekter av produkter, og oppgavene som beregner blir dermed varierte. Typiske problemstillinger vi jobber med er vibrasjoner, utmatting, styrke og varmetransport. Foruten våre egne hoder er de viktigste verktøyene FEM-analyser og CFD-simuleringer.


Kvalifikasjoner og egenskaper

 • MSc eller PhD med vekt på materialteknologi og/eller simulering. Industriell mekanikk, konstruksjonsteknikk.
 • Erfaring med FEM analyser
 • Kunnskap om materialer
 • Har evne til å jobbe effektivt og selvstendig


Praktisk info

 • Arbeidsted vil være Oslo
 • Søknadsfrist er 15. mars 2020
 • Klikk på lenken nedenfor for flere opplysninger og innsending av søknad (via finn.no)
 • Ta kontakt med avdelingsleder i Oslo, Ingrid Juel Langmoen på telefon 996 28 416 dersom du har spørsmål om stillingen.

Søknadsfrist var 15. mars 2020. Takk til alle søkere!


Søk på stillingen her ›


Om Inventas

Inventas er et designbyrå med lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling. Vi er nå godt over hundre kollegaer fordelt på kontor i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker og Oslo.

I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre.

Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at de skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape.

Inventas satser stadig mer på spennende fagfelt som robotikk, IoT, romfart, og ikke minst helse og bærekraft. Her jobber vi allerede mye med medisinteknisk utstyr og helseapplikasjoner, og vi hjelper kundene våre med helt konkrete løsninger som gjør at de ikke bare ser grønnere ut, men som faktisk gjør en forskjell.

Som en del av CGI er vi et av de største konsulentmiljøene i verden innen teknologiutvikling. Sammen dekker vi hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, tung analytisk kompetanse og prisvinnende designløsninger.


Vi tilbyr

 • Et kreativt og entusiastisk arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere.
 • Utfordrende og svært varierte prosjekter.
 • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon.
 • Kontor sentralt ved Rådhuset i Oslo.