Vi søker beregningsingeniør

Har du lyst til å bli med oss i å snu vanskelig til spennende, forståelig og ekte? Elsker du å utvikle produkter som dekker reelle brukerbehov?

Vi søker beregningsingeniør innen FEM analyse og materialteknologi.

Les mer

Vil du hjelpe oss å gjøre verden smartere?

Til avdelingene våre i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Asker søker vi både junior og senior produktutviklere med sterk interesse og kompetanse innen embedded elektronikk og software.

Søknadsfristen er gått ut.

Les mer

Vil du være med på neste romfartseventyr?

Til våre kontor i Asker (tidligere Bitvis) og i Trondheim søker vi etter flere nye medarbeidere med sterk interesse og tung kompetanse innen FPGA-utvikling da vi opplever stor interesse for våre tjenester.

Søknadsfristen er gått ut.

Les mer

Frokostseminar: IoT, en viktig spiller i fremtidens industri?

Inventas og CGI inviterer til gratis frokostmøte om IoT 9. januar. Hvordan benyttes teknologien i industrien i dag, og hvilke muligheter finnes det for IoT i næringslivet i fremtiden?

Les mer

Kom til oss og lær om mekanismer

Tirsdag 29. mai kommer Igus Road Show For Engineers til Trondheim og Inventas med sin utendørs pop-up stand.

Les mer

Dual Air - Folkeinvest kick-off

Dual Air har utviklet en genial hårføner for frisører, med utgangspunkt i belastningsskadene tradisjonelle hårfønere medbringer i en frisørhverdag. Nå inviterer bedriften det norske folk til å bli medeiere.

Les mer

Mapathon med Ingeniører Uten Grenser og Inventas

Ingeniører Uten Grenser første mapathon i år holdes hos Inventas i Trondheim torsdag 18. januar. Bli med å utvikle kartgrunnlag for verdens mest sårbare steder.

Les mer

Bedrift À la Carte

Er du arbeidssøkende? Er du gründer eller har du en gründer i "magen"? Har du bedrift? Søker du profesjonelle nettverk? Tekna, House of Knowledge og Connect inviterer til et nytt "Bedrift á la carte" i Trondheim 29. mars.

Les mer