Digitale workshops for ekstraordinære dager

Mange av oss har fått en helt annen arbeidshverdag enn vanlig i dugnaden mot Covid-19, på både godt og vondt. For mange er dette kanskje en gyllen mulighet til å gjøre det som har blitt liggende og vente. For andre er nå tiden for å gjøre alt man skulle ha gjort. Én ting er sikkert, i slike tider er innovasjon viktigere enn noe annet.

I Inventas er innovasjon, design thinking og nyskapning vår hverdag, samt det å jobbe digitalt på tvers av flere lokasjoner. I disse tider er det viktig å hjelpe hverandre, derfor gir vi bort fasilitering og design støtte i form av digitale workshops til de første bedriftene som tar kontakt. Målet? Å hjelpe dere med det vi liker best, å finne og utvikle nye tjenester og produkter for fremtiden.

Alt starter med en digital kaffe

Legg igjen navnet ditt på siden her, så kontakter vi deg. Eller bare ring Kristoffer på 476 41 185.Opplysningene du oppgir vil bli behandlet konfidensielt, og vil kun bli benyttet til å ta kontakt med deg om den beskrevne tjenesten. Ved å melde deg på listen godtar du våre regler for behandling av persondata.