Er du Inventas neste produktutvikler innen elektronikk og robotikk?

Inventas Smartlab søker deg som har lidenskap for produktutvikling og som har sterk kompetanse inn mot elektronikk.

Vi er på utkikk etter personer med kompetanse innen et av fagfeltene programmering, hardware-design eller kybernetikk, men vi kikker også etter alle typer elektronikkfolk med de riktige personlige egenskapene for å være gode produktutviklere og som er vant til å jobbe på tvers av fagdisipliner.

Inventas utvikler produkter og tjenester i tett samarbeid med selskapets mange kunder. Selskapet jobber med prosjekter i alle faser av et utviklingsløp, fra tidlig konseptutvikling og idégenerering til ferdige produkter.

Smartlab er selskapets spesialistavdeling innen elektronikk og robotikk, og sammen med selskapets øvrige designere og produktutviklere løftes nye produkter fram fra tidlige prototyper til sluttprodukter klar for markedet. Inventas Smartlab jobber mye med utvikling av spesialiserte robotikkapplikasjoner og skreddersydde elektronikkløsninger, med og uten konnektivitet.

Vi ser spesielt etter deg som er komfortabel med å jobbe med fysiske produkter og prototyping, og som vet hvordan man skal utvikle et konsept fra idé til realisering. Vi søker etter personer med både kort og lang arbeidserfaring, og som ønsker å være med å komplettere og utvikle Inventas-teamet videre.

Søknadsfrist var 16. mai 2018. Takk til alle søkere!


Praktisk info

  • Arbeidssted er Trondheim
  • Send søknad med CV og eventuell karakterutskrift til soknad@inventas.no
  • Merk søknaden Produktutvikler elektronikk – Trondheim
  • Søknadsfrist er 16. mai 2018
  • Spørsmål kan rettes til Ove Pryde Pettersen tel: 412 11 721, e-post: opp@inventas.no