Vil du være med på neste romfartseventyr?

Senior/Principal FPGA-utviklere, Asker og Trondheim

Til våre kontor i Trondheim og Asker søker vi etter flere nye medarbeidere med sterk interesse og tung kompetanse innen FPGA-utvikling da vi opplever stor interesse for våre tjenester.

Inventas, med Bitvis som en del av selskapet, er et av Norges ledende konsulentmiljøer innen Embedded Software, hardware, FPGA, mekanikk/industriell design og tjenestedesign/UI/UX.

Vi leverer konsulenttjenester til ledende norske og internasjonale bedrifter innen blant annet medisinsk teknologi, offshore, romfart, kommunikasjon, sikkerhet og bildebehandling.

Vi jobber aktivt med metodikkutvikling og har blant annet utviklet et open source verktøy UVVM for FPGA verifikasjon som brukes i hele verden og som støttes av den europeiske romfartsorganisasjonen European Space Agency (ESA).

Se mer av det vi gjør på FPGA på bitvis.no.


Om stillingen

Hos oss vil du jobbe på spennende og varierte FPGA-prosjekter, som regel i tett samarbeid med våre kunder. Du vil kunne bli involvert i alt fra forprosjekter, spesifikasjoner og design, til implementasjon og testing/verifikasjon og tilhørende dokumentasjon.

I Inventas har vi aktiv erfaringsutveksling med sterkt fokus på kompetanseheving i et solid fagmiljø. Som utvikler i Inventas vil du kunne jobbe med svært forskjellige applikasjoner fra et oppdrag til et annet. Dette gir store muligheter for læring og muligheter for å utfordre kreativiteten og kunnskapen din, enten på kontoret eller ute i oppdrag hos kundene.


Vi søker deg som

 • Har Bachelor-/Mastergrad i relevante fag
 • Har minimum 5 års erfaring med FPGA-utvikling og har sterk lidenskap for faget
 • Forstår viktigheten av både design, verifikasjon og dokumentasjon
 • Er analytisk, strukturert og effektiv og har god forståelse for digital-design
 • Er omgjengelig og komfortabel med å jobbe i team og i nye miljøer
 • Har gode engelskkunnskaper
 • Fortrinnsvis har norsk statsborgerskap og snakker flytende norsk, da det er krav fra enkelte av våre kunder


Vi tilbyr

 • En bedrift med åpen kultur som verdsetter nysgjerrighet og kreativitet
 • Gode betingelser
 • Utfordrende oppgaver med gode utviklingsmuligheter i Norges ledende uavhengige miljø innen FPGA-, Hardware- og Embedded Software-utvikling
 • Et bra sosialt og et sterkt faglig miljø der vi hjelper og lærer av hverandreHvis du kjenner deg igjen i det overnevnte, og er klar for nye utfordringer håper vi å høre fra nettopp deg!Praktisk informasjon

 • Arbeidsted vil være Trondheim eller Asker, tidligere Bitvis AS.
 • Søknadsfrist er 7. august 2020
 • For flere opplysninger og innsending av søknad gå til annonsene våre på Finn:

Søk på stillingen i Asker ›

Søk på stillingen i Trondheim ›
Om Inventas

Inventas er et designbyrå med lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling. Vi er nå godt over hundre kollegaer fordelt på kontorer i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker (tidligere Bitvis AS) og Oslo.

I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre.

Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at de skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape. Inventas satser stadig mer på spennende fagfelt som robotikk, IoT, romfart og ikke minst helse og bærekraft. Som en del av CGI er vi et av de største konsulentmiljøene i verden innen teknologiutvikling. Sammen dekker vi hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, tung analytisk kompetanse og prisvinnende designløsninger.