Vi søker industridesignere

Trondheim

Til vårt designteam søker vi en engasjert designer som kan bidra i prosjekter gjennom hele designprosessen, fra tidligfase utforsking og konseptvisualisering frem mot realisering.

Som designer i Inventas vil du jobbe med å løse problemstillinger i grensesnittet mellom mennesker og fysiske produkter. Du vil blant annet jobbe med brukerstudier, skisser og grafiske fremstillinger, konseptutvikling, 3D-modellering, prototyping og visualiseringer.

Du er faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i prosjektteam. Du har, som oss, et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.


Kvalifikasjoner

  • MA eller MSc innen industridesign / interaksjonsdesign / tjenestedesign
  • Du kan være nyutdannet, eller ha noe erfaring

Søknadsfrist var 15. august 2019. Takk til alle søkere!

Praktisk info

  • Klikk på linken nedenfor for det respektive kontor for flere opplysninger og innsendig av søknad (via finn.no)
  • Vi vil gjerne se hva spennende du har gjort før, så send oss gjerne noen eksempler på arbeid eller porteføljen din.
  • Søknadsfrist var 15. august 2019Å jobbe i Inventas

I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre.

Vi er opptatt av vår kultur og utviklingsmetodikk hvor Design thinking står i sentrum. Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at de skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape.


Om Inventas

Inventas er et designbyrå med lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling. Vi er nå godt over hundre kollegaer fordelt på kontor i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker og Oslo.

Som en del av CGI er vi et av de største konsulentmiljøene i verden innen teknologiutvikling. Sammen dekker vi hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, tung analytisk kompetanse og prisvinnende designløsninger.

Inventas i Trondheim har over førti medarbeidere. Vi har en ledende posisjon innen design, innovasjon og produktutvikling i regionen, og jobber tett med Trondheims mange innovasjonsmiljø.


Vi tilbyr

  • Et kreativt og entusiastisk arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere.
  • Utfordrende og svært varierte prosjekter.
  • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon.
  • Og så har vi kontor sentralt i byen.