Inventas får ny daglig leder

Ove Pryde Pettersen tar over som daglig leder i Inventas fra 1. januar. Vi takker samtidig av Einar Kolderup Selvig, som har vært gründer og daglig leder i Inventas siden oppstarten i 1997.

Ove Pryde Pettersen kommer fra stillingen som leder for Inventas Smartlab. Inventas er en del av Acando, og Ove går også inn som divisjonsdirektør for Acando Tech. 

Avtroppende daglig leder Einar Selvig ønsker Ove det aller beste og lykke til i den nye stillingen:

Det er med tilfredshet jeg nå overleverer nøkkelen til en utrolig sprek og velposisjonert bedrift til Ove Pryde Pettersen, som jeg er sikker på, på aller beste måte, vil lede virksomheten frem mot ny vekst, spennende og meningsfylte oppgaver. Våre kunder og ansatte vil i Ove finne en energisk, ambisiøs og kunnskapsrik leder, sier Selvig.


Einar har som daglig leder utviklet Inventas fra å være et lite ingeniørkontor spesialisert på 3d-modellering til å være et av de ledende designbyråene i Norge sier Ove Pryde Pettersen:

Når vi nå går inn i en ny fase for Inventas, er det med stor ydmykhet jeg tar over denne stafettpinnen.

Inventas er nå en del av Acando, og i tillegg til å fortsatt levere prisvinnende produktutviklings- og designtjenester til våre kunder, skal Inventas utvikle seg videre innen tech-segmentet med ytterligere fokus på smarte produkter, robotisering og digitalisering. 

Å få muligheten til å videreutvikle denne satsingen sammen med gode kolleger er en unik mulighet jeg ser virkelig fram til, sier Ove Pryde Pettersen.


For mer informasjon - ta kontakt med Ove på tlf: 41211721 eller e-post: opp@inventas.no