Kinoopplevelse med mobilen

MovieMask er en skjermbrille som gir deg kinoopplevelse på mobiltelefonen. Rask prototyping og myke taktile materialer har stått sentralt i utviklingen. Nå er produktet lansert på Kickstarter der gründerne allerede i løpet av noen timer samlet nok kapital til å starte produksjonen.

I motsetning til en typisk VR-brille er MovieMask rettet mot de som ønsker å se helt vanlige filmer og tv-programmer. Idag gir smarttelefoner oss tilgang til innhold uansett hvor vi er, og mobiltelefonen har blitt en foretrukket måte å strømme video på. MovieMask er en genial løsning som gir folk muligheten til å få kinoopplevelsen mens de er ute og reiser, eller slapper av i sofaen hjemme.

Moviemask features

Brillen har et lystett rom for å legge telefonen i og er utstyrt med optikk for å se helt vanlig film i full skjermoppløsning. Sammenlignet med andre typer «briller» på markedet utmerker MovieMask seg gjennom innovativ materialbruk – en tekstildekket EVA sandwich-konstruksjon gjør produktet mykt og naturlig, og samtidig lett og transportabelt.

Moviemask prototypes

Inventas har bistått MovieMask gjennom hele utviklingsløpet – fra idé, konseptutvikling, utallige runder med prototypetesting til produksjonsklart produkt.

 

Les mer:

«Mener 2D er det nye 3D» (tu.no)

«Trøndersk suksess med skjermbrille» (adressa.no)

MovieMask på Kickstarter

Alle foto: MovieMask