Ledige kontorplasser hos oss i Bergen

Vi har ledige kontorplasser i de flotte lokalene våre i Sandviken i Bergen. Vi søker leietakere som har en interesse for innovasjon og design - gjerne samarbeidspartnere eller andre likesinnede. 

Kontorplassene er i flotte nyoppusede lokaler, med svært gode kvaliteter og et godt fellesskap. Lokalene er luftig utformet med god takhøyde og godt lysinnslipp fra store vinduer. 

Som leietaker vil du få fast plass på et eget område av lokalet. Hvis dere er flere som leier sammen kan vi tilpasse lokalene ytterligere og diskutere en pakkepris. Vi har også felles lunsj hver dag som dere kan velge å være med på som leietakere hos oss. 

Fasiliteter

Du/dere har tilgang til to møterom og felles kjøkken/spiseplass. Tilgang til printer kan også ordnes hvis aktuelt. Vi har også en liten verkstedskrok med bl.a. 3D-printer og loddebolt.

Beliggenhet

Vi holder til i øverste etasje hvitt murhus i Sandviksveien 62, like ved Gjensidigegården og Måseskjæret. Det er dessverre ikke heis i bygget.

Det er mulighet for parkering på plass foran bygget. Dette mot avgift for fast parkeringskort. Alternativ parkering i offentlig vei eller i parkeringshus ved Coop Xtra. Enkel tilkomst med bil fra Fløyfjellstunellen og Sandviken, og svært gode bussforbindelser 100m fra lokalene.

Leie

Pris per person: 3.600,- eks. mva.
Strøm, vask, kaffemaskin og internett er inkludert.
Ta kontakt for evt. pakkepris ved flere.

Vi ønsker fortrinnsvis å leie ut til personer og/eller bedrifter som har 6 måneders perspektiv på leieforholdet eller mer. Vi er fleksible på løsninger, så ta kontakt om du lurer på noe!