Prosjektleder Trondheim

Vi søker en erfaren prosjektleder for våre mest komplekse prosjekter

I Inventas tror vi på at teknologi er løsningen på de utfordringene verden står overfor i dag.

Vi styrer etter vår visjon som er: Let us improve life through science and art.
Våre verdier fungerer som kjøreregler for adferd. Vi bruker både hodet og hjertet når vi går løs på utfordringene vi får, vi er stolt av kundene våre og de løsningene vi leverer, vi er teknologioptimister på vegne av det samfunnet vi er en del av og vi har et kundefokus som trumfer alt.


Hva skjer når du blir en Inventaser ?

I Inventas vil du være med på å lete etter kunder som kan utfordre oss med engasjerende og meningsfulle prosjekter innen ulike fagfelt. Hos oss skal du være med på å skape noe fysisk som gir mening.
Vi tilbyr deg en lekeplass for kreativitet og en arbeidsplass som verdsetter kulturbygging og verdien av gode kollegaer. Begynner du hos oss vil du møte andre flinke folk som med glede deler sin kunnskap med deg, samtidig som vi vil legge til rette for din faglige utvikling og ønsket karrierevei. I Inventas tilrettelegger vi for en høy grad av ansvar og fleksibilitet i din arbeidssituasjon, så fremt vi når våre målsettinger.

Vi går på jobb for kundene våre. Det betyr at vi vil alltid være relevante og strebe etter å møte kundens behov uansett hva det er. Noen ganger må vi gjerne våge å utfordre dem på å ta modige valg. Vi verdsetter din empatiske kreativitet, som for oss betyr å raskt sette oss inn i kundens problemstilling, behov og markedssituasjon – for vi ser helheten, og vi finner den beste løsningen sammen.
Vi er realitetsorienterte, men også teknologioptimister som oser av teknologiforståelse. Vi er opptatt av at menneskene som jobber her er våre viktigste ressurser.
Er du opptatt av det samme som oss?

Vi søker etter en erfaren prosjektleder!

Vi får stadig større og mer komplekse prosjekter I Inventas som stiller stadig høyere krav til hvordan prosjekter skal styres. Derfor ønsker vi oss mer kompetanse og kapasitet på området.

For oss i Inventas så har prosjektlederen en svært sentral og viktig rolle i prosjektene våre. Våre prosjekter varierer mye både med tanke på hvilken oppgave som skal løses, hvilke fagområder som er involvert og hvor store prosjektene er i form av tid og antall konsulenter. Det vil derfor være en stor fordel med en person som er glad i å sette seg inn i nye problemer og som har en bred teknisk kompetanse slik at en kan lede og diskutere med spesialister innenfor ulike fagområder både internt og eksternt.
Vi søker deg som er strategisk, helhetstenkende, faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i team. Du har, som oss, et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.
Inventas jobber med et svært bredt spekter av produkter og løsninger, og oppgavene som prosjektleder blir dermed varierte. I Trondheim jobber vi med prosjekter som spenner fra utvikling av avanserte roboter til prosessindustri til møbler for masseproduksjon. Vi jobber med utvikling av teknologi for havbruksnæringen, for fremtidens grønne flyindustri og med medisinsk teknologi.

Kontaktpersoner:

Morten Wexels Riser
Avdelingsleder, Trondheim
mwr@inventas.no

Kari Tunold-Rugelsjøen
HR-leder
ktr@inventas.no


Søk her

Kvalifikasjoner & erfaring


 • Du har helst utdanning innen eksempelvis ingeniørfag, økonomi, ledelse & administrasjon og prosjektledelse.
 • Vi ønsker deg som har lang og bred arbeidserfaring, gjerne som prosjektleder eller konsulent
 • Du har erfaring med det gjensidige forholdet mellom teknologi og forretning
 • Du har erfaring med å jobbe med bærekraftsmål som integrert i prosjekter
 • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Du har erfaring med rapportering og evaluering og ser verdien av det
 • Du er strukturert, systematisk og nøyaktig. Samt ha stor arbeidskapasitet, og evner å håndtere samtidige prosesser
 • Du har erfaring med å støtte, styre og løfte prosesser. Vi ønsker også at du innehar god prosjektøkonomiforståelse
 • Du er strategisk, nysgjerrig og ønsker faglige utfordringer

Kompetanse & egenskaper

 • Du må være god på relasjoner, bygge nettverk, like å kommunisere med kunder og være en solid og robust strategisk rådgiver
 • Vi ser gjerne at du er ambassadør for det du brenner for
 • Om du er ekstrovert eller introvert spiller ingen rolle, så lenge du evner å bruke din kunnskap og kompetanse, og kommuniserer med de flinke folka du skal ha rundt deg
 • Vi vil helst at du har med deg både hjertet og hjernen når du jobber hos oss, da vi tror løsningene blir bedre da
 • At du ser verdien av å være med å videreutvikle vår kultur
 • Stor interesse for næringslivet og særlig næringslivets rolle i grønn omstilling
 • Effektiv og resultatorientert med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Du må tåle å jobbe undertidspress
 • Gode egenskaper for å jobbe i team, både med kunder og kollegaer
 • Vi liker veldig godt at du er nysgjerrig på nye utfordringer, imøtekommende og løsningsorientert ovenfor nye kunder og oppgaver

Vi tilbyr

 • Et kompetent, kreativt og verdiorientert arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere
 • Utfordrende og varierte prosjekter
 • Et bredt fagmiljø med mange flinke folk å lære av
 • Inspirerende lokaler i Trondheim og andre fine folk i landets største byer
 • Vi har gode betingelser og fordeler for riktig medarbeider
 • Fleksibilitet og frihet under ansvar
 • Vi er bevisst på den viktige balansen mellom jobb og fritid
 • Vi har ulike karriereveier og utviklingsmuligheter tilpasset den enkelte

Om oss

Litt mer om oss som kan være nyttig å vite:

Inventas er et ansatteeid uavhengig konsulentselskap som utvikler lønnsomme og meningsfulle produkter og tjenester sammen med våre kunder.
Inventas har lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling. Vi er nå godt over hundre kollegaer fordelt på kontorer i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker og Oslo.

I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre.

Vi er opptatt av å hele tiden utvikle vår kultur og vår utviklingsmetodikk hvor Design thinking står i sentrum. Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at de skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape.
Vi holder høy etisk standard og respekterer hverandre og ønsker at alle som jobber hos oss skal bidra til dette.

Inventas i Trondheim har per i dag 53 ansatte med en ambisiøs plan om å vokse ytterligere. Vi har i dag medarbeidere innenfor alle Inventasdisipliner. Det vil si produktutviklere og designere med kompetanse innen produktdesign, maskinkonstruksjon, elektronikk og kybernetikk/mekanikk. Vi har en ledende posisjon innen design, innovasjon og produktutvikling i regionen, og jobber tett med Trondheims mange innovasjonsmiljø både hos de store teknologiselskapene og i oppstartsmiljøene som springer ut fra NTNU/SINTEF.