UX-designer - Stavanger

Er du en teknologoptimistisk UX-designer?

For oss i Inventas så betyr "User Experience Designer" at du er levende opptatt av brukeropplevelsen! Som UX-designer hos oss, vil du jobbe med å løse problemstillinger i det digitale grensesnittet mellom mennesker og fysiske produkter. Du vil blant annet jobbe med å utvikle løsninger gjennom brukerstudier, systemdesign, konseptutvikling, skissearbeid, prototyping og visualiseringer.

Vi søker deg som er helhetstenkende, faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i team. Du har, som oss, et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.

Inventas jobber med et svært bredt spekter av produkter og løsninger, og oppgavene som designer blir dermed varierte. I Stavanger har vi det siste året jobbet med alt fra joggesko for hester til kontrollrom for fjernstyrte boreoperasjoner. Mange av våre prosjekter dreier seg om design og utvikling av smarte produkter som rengjøringsroboter, automatiske lakselustellere og spesialiserte elektroverktøy for subsea-bruk.

Mer informasjon, samt innsending av søknad finner du på finn.no

Søk her

Kompetanse og egenskaper:

 • Du bør helst ha noen års erfaring innen faget, men det viktigste er at du er faglig engasjert og kan jobbe både effektivt og selvstendig.
 • Vi håper at du har erfaring med teknologiutvikling og er nysgjerrig på hvordan lage stadig bedre digitale produkter.
 • Vi ser gjerne at du er sterk i å analysere brukerbehov og har erfaring med å dokumentere og overlevere designet ditt til andre.
 • Om du er ekstrovert eller introvert spiller ingen rolle, så lenge du evner å bruke din kunnskap og kompetanse, og kommuniserer ærlig med de flinke folka du skal ha rundt deg.
 • Vi vil helst at du har med deg både hjertet og hjernen når du jobber hos oss, da vi tror løsningene blir bedre da.
 • Interesse for næringslivet og særlig næringslivets rolle i grønn omstilling.
 • Effektiv og resultatorientert med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne.
 • Selvgående og nysgjerrig.
 • Gode egenskaper for å jobbe i team, både med kunder og kollegaer.
 • Vi liker veldig godt at du er nysgjerrig på nye utfordringer, imøtekommende og løsningsorientert ovenfor nye kunder og oppgaver.
 • Om du i tillegg har erfaring fra å lede prosjekter så er det et stort pluss for oss, da vi verdsetter systematisk tilnærming og styring av prosesser

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning i design, og kanskje med spesialisering i interaksjonsdesign/UX/UI
 • Vi vil gjerne se hva du har gjort før, så send oss gjerne noen eksempler på arbeid eller porteføljen din.

Vi tilbyr:

 • Et kompetent, kreativt og verdiorientert arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere.
 • Utfordrende og varierte prosjekter.
 • Et bredt fagmiljø med mange flinke folk å lære av
 • Inspirerende lokaler i Stavanger og andre fine folk i landets største byer
 • Vi har gode betingelser og fordeler for riktig medarbeider
 • Fleksibilitet og frihet under ansvar
 • Vi er bevisst på den viktige balansen mellom jobb og fritid
 • Vi har ulike karriereveier og utviklingsmuligheter tilpasset den enkel

Om oss

I Inventas tror vi på at teknologi er løsningen på de utfordringene verden står overfor i dag.

Vi styrer etter vår visjon som er: Let us improve life through science and art.

Våre verdier fungerer som kjøreregler for adferd. Vi bruker både hodet og hjertet når vi går løs på utfordringene vi får, vi er stolte av kundene våre og de løsningene vi leverer, vi er teknologioptimister på vegne av det samfunnet vi er en del av og vi har et kundefokus som trumfer alt.

Hva skjer når du blir en "Inventaser"?

I Inventas vil du være med på å lete etter kunder som kan utfordre oss med engasjerende og meningsfulle prosjekter innen ulike fagfelt. Hos oss skal du være med på å skape noe fysisk som gir mening.

Vi tilbyr deg en lekeplass for kreativitet og en arbeidsplass som verdsetter kulturbygging og verdien av gode kollegaer. Begynner du hos oss vil du møte andre flinke folk som med glede deler sin kunnskap med deg, samtidig som vi vil legge til rette for din faglige utvikling og ønsket karrierevei. I Inventas tilrettelegger vi for en høy grad av ansvar og fleksibilitet i din arbeidssituasjon, så fremt vi når våre målsettinger.

Vi går på jobb for kundene våre. Det betyr at vi vil alltid være relevante og strebe etter å møte kundens behov uansett hva det er. Noen ganger må vi gjerne våge å utfordre dem på å ta modige valg. Vi verdsetter din empatiske kreativitet, som for oss betyr å raskt sette oss inn i kundens problemstilling, behov og markedssituasjon – for vi ser helheten, og vi finner den beste løsningen sammen.

Vi er realitetsorienterte, men også teknologioptimister som oser av teknologiforståelse. Vi er opptatt av at menneskene som jobber her er våre viktigste ressurser.

Er du opptatt av det samme som oss?

Litt mer om oss som kan være nyttig å vite:

Inventas er et ansatte eid uavhengig konsulentselskap som utvikler lønnsomme og meningsfulle produkter og tjenester sammen med våre kunder.

Inventas er et designbyrå med lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling. Vi er nå godt over hundre kollegaer fordelt på kontorer i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker og Oslo. I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre. Vi er opptatt av å hele tiden utvikle vår kultur og vår utviklingsmetodikk hvor Design thinking står i sentrum. Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at de skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape.

Vi holder høy etisk standard og respekterer hverandre og ønsker at alle som jobber hos oss skal bidra til dette.

Inventas i Stavanger har per i dag 12 ansatte med en ambisiøs plan om å vokse ytterligere. Vi har i dag medarbeidere innenfor alle Inventasdisipliner. Det vil si produktutviklere og designere med kompetanse innen produktdesign, maskinkonstruksjon, elektronikk og kybernetikk/mekatronikk. Vi har en ledende posisjon innen design, innovasjon og produktutvikling i regionen, og jobber tett med Stavangers mange innovasjonsmiljø.