Der mennesker og teknologi møtes

Hos Inventas jobber designere og ingeniører sammen for å løse problem som betyr noe

Givende, smart og lønnsomt!

Inventas er et konsulentselskap som utvikler lønnsomme og meningsfulle produkter og tjenester sammen med våre kunder.

Som designere og produktutviklere ønsker vi å frembringe begeistring hos våre oppdragsgivere, deres kunder og ikke minst brukerne. Vårt mål på suksess er at våre oppdragsgivere lykkes med sitt samfunnsoppdrag, eller vinner posisjon i sitt marked, med tjenester og produkt vi har vært med på å skape.

Selskapet

Inventas AS ble stiftet i 1997 og har utspring fra NTNU i Trondheim. Virksomheten har siden oppstarten vokst organisk fra fem til over 130 medarbeidere i dag.

Den operative virksomheten skjer i seks regionale avdelinger, samt et assosiert selskap. Selskapets administrasjon er lokalisert i Trondheim.

Inventas er en del av CGI - et av verdens fem største konsulentselskaper med 77 000 medarbeidere over hele verden. Vår styrke er lokal kjennskap og ekspertise, med et globalt nettverk i ryggen. Sammen dekker vi hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, tung analytisk kompetanse og prisvinnende designløsninger.


Inventas har flere kompetansesentre innen design og utvikling:


I tillegg har vi egne forretningsområder innen innovasjon og produksjon:


Inventas har beholdt sin tette forbindelse til NTNU og trekker veksler på den kompetansen som finnes i de relaterte FoU-miljøene.

Virksomheten ledes etter prinsippene om trippel bunnlinje; driften skal være lønnsom, utviklende og meningsbærende.Inventas Innovation Journey