Der mennesker og teknologi møtes

Hos Inventas jobber designere og ingeniører sammen for å løse problem som betyr noe

Givende, smart og lønnsomt!

Inventas er et konsulentselskap som utvikler lønnsomme og meningsfulle produkter og tjenester sammen med våre kunder.

Som designere og produktutviklere ønsker vi å frembringe begeistring hos våre oppdragsgivere, deres kunder og ikke minst brukerne. Vårt mål på suksess er at våre oppdragsgivere lykkes med sitt samfunnsoppdrag, eller vinner posisjon i sitt marked, med tjenester og produkt vi har vært med på å skape.

Selskapet

Inventas AS ble stiftet i 1997 og har utspring fra NTNU i Trondheim. Virksomheten har siden oppstarten vokst organisk fra fem til over seksti medarbeidere i dag.

Den operative virksomheten skjer i seks regionale avdelinger, samt et assosiert selskap. Selskapets administrasjon er lokalisert i Trondheim.


Inventas har flere kompetansesentre innen design og utvikling: 


I tillegg har vi egne forretningsområder innen innovasjon og produksjon: 


Inventas har beholdt sin tette forbindelse til NTNU og trekker veksler på den kompetansen som finnes i de relaterte FoU-miljøene.

Virksomheten ledes etter prinsippene om trippel bunnlinje; driften skal være lønnsom, utviklende og meningsbærende.Inventas Innovation Journey

Lyst til å jobbe med oss?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med designere og produktutviklere som brenner for faget.

Åpne søknader kan sendes med CV, aktuelle attester og portfolio til: soknad@inventas.no
 

Klikk her for ledige stillinger

Å jobbe i Inventas

Vi vektlegger faglig styrke, erfaring og egnethet for konsulentyrket, herunder utadvendthet, selvstendighet og samarbeidsevne. Du må like å arbeide sammen med andre, evne å involvere kolleger i dine oppgaver, respektere dem, og villig bidra med din kunnskap inn i andre sine prosjekt. Du er ambisiøs og krever mye av deg selv, liksom vi og våre kunder også gjør det.


Studenter

Inventas samarbeider med tredjepart om oppgaver og veiledning av master grad studenter. Masteroppgave i et prosjekt sammen med oss og våre kunder kan være veien til et varig ansettelsesforhold.

Vi trenger nyutdannede med ulik bakgrunn. De fleste hos Inventas har en master i design eller produktutvikling. Vi legger vekt på akademiske prestasjoner, men er i like stor grad opptatt av å bygge en innovasjonskultur der engasjement, åpenhet og inkludering er viktige stikkord.