Er du vårt neste smarte hode?

Vår Smartlab-avdeling i Oslo søker deg som har lidenskap for produktutvikling og som har sterk kompetanse inn mot elektronikk og programmering.

Smartlab er Inventas sin spesialistavdeling for utvikling av elektronikk og robotikk. Til avdelingen i Oslo søker vi en erfaren produktutvikler med høy formell kompetanse og med min. 3 års erfaring innen programmering og elektronikkutvikling.

Du er vant til å jobbe med utvikling, fysiske produkter og prototyper, og du vet hvordan du vil utvikle et konsept fra idé til realisering. Du vet hvordan du kan bruke standard elektronikk til utvikling og raske prototyper, og hvordan du kan lage skreddersydde elektronikkløsninger for større serier. Det er en fordel hvis du også har kjennskap til kommersielle back-end løsninger.

I Inventas vil du arbeide i tverrfaglige team, med designere og ingeniører. Du må ha evne til å involvere kolleger i dine oppgaver, respektere dem og villig bidra med din kunnskap inn i andre sine prosjekt. Du må være komfortabel med å jobbe med korte tidsfrister, og du må like å jobbe med utvikling av produkter i en fase der ofte alle elementer av produktet er ukjent eller under stadig endring.

Du er ambisiøs og krever mye av deg selv, slik våre kunder krever av oss. Vi gir mye, men får også mye igjen, av begeistring og glede, når vi har funnet en bedre løsning, et bedre produkt eller rett og slett en ny idè. Vårt mål på suksess er at våre oppdragsgivere lykkes med sitt samfunnsoppdrag, eller vinner posisjon i sitt marked med tjenester og produkter vi har vært med å skape.

Søknadsfrist var 31. juli 2018. Takk til alle søkere!


Praktisk info

  • Arbeidssted er Oslo
  • Send søknad med CV og eventuell karakterutskrift til soknad@inventas.no
  • Merk søknaden Produktutvikler programmering/elektronikk – Oslo
  • Søknadsfrist er 31. juli 2018
  • Spørsmål kan rettes til Petter Arlehed, tel: 413 50 608, e-post: pa@inventas.no