Vi søker produktutviklere innen elektronikk

Trondheim

Til vår avdeling innen robotikk og elektronikk søker vi produktutviklere med kompetanse innen feltene embedded programmering, hardware-utvikling, rask prototyping, robotikk og automasjon/styring.

Som produktutvikler vil du jobbe med utvikling av fysiske produkter fra idé til realisering, og jobbe med grunnleggende programmering.

Vi bruker standard elektronikk til utvikling og raske prototyper, og lager skreddersydde elektronikkløsninger for større serier. Du vil være med å utvikle styring for motorakser, enten med standard styringselektronikk eller med egenutviklede komponenter.

Du er faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i prosjektteam. Du har, som oss, et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.


Kvalifikasjoner

  • MSc med vekt på elektronikk, kybernetikk/mekatronikk
  • Du kan være nyutdannet, eller ha noen års erfaring

Søknadsfrist var 15. august 2019. Takk til alle søkere!


Praktisk info

  • Klikk på linken nedenfor for det respektive kontor for flere opplysninger og innsendig av søknad (via finn.no)
  • Søknadsfrist var 15. august 2019Å jobbe i Inventas

I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre.

Vi er opptatt av vår kultur og utviklingsmetodikk hvor Design thinking står i sentrum. Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at de skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape.


Om Inventas

Inventas er et designbyrå med lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling. Vi er nå godt over hundre kollegaer fordelt på kontor i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker og Oslo.

Som en del av CGI er vi et av de største konsulentmiljøene i verden innen teknologiutvikling. Sammen dekker vi hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, tung analytisk kompetanse og prisvinnende designløsninger.

Inventas i Trondheim har over førti medarbeidere. Vi har en ledende posisjon innen design, innovasjon og produktutvikling i regionen, og jobber tett med Trondheims mange innovasjonsmiljø.


Vi tilbyr

  • Et kreativt og entusiastisk arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere.
  • Utfordrende og svært varierte prosjekter.
  • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon.
  • Og så har vi kontor sentralt i byen.