Produktutvikler – mekanisk konstruksjon

Oslo

Vi søker produktutvikler med kompetanse innen mekanisk konstruksjon.

Elsker du å utvikle produkter som dekker reelle brukerbehov? Har du lyst til å bli med oss i å snu vanskelig til spennende, forståelig og ekte?

I Oslo har vi ansatte innenfor alle Inventas-disipliner. Det vil si produktutviklere og designere med kompetanse innen digital design, businessdesign, produktdesign, maskinkonstruksjon, elektronikk og kybernetikk/mekatronikk.

Vi søker nå etter flere medlemmer til produktutviklingsgruppen vår og ser etter beregningsingeniører, produktutviklere og de som kan tenke seg å jobbe med begge deler. Uansett vil oppgaven din være å utvikle produkter som løser reelle utfordringer og som gir brukerne en god opplevelse.


Om stillingen

Som produktutvikler i Inventas vil du jobbe med utvikling av fysiske produkter fra idé frem mot produksjon. Vi søker deg som er nyutdannet eller som har noen års erfaring, det viktigste er at du brenner for faget ditt, liker å utvikle produkter som dekker brukerbehov og liker å dykke ned i mekaniske løsninger. Hos oss får du muligheten til å være med å utvikle lønnsomme og meningsfulle produkter i tett samarbeid med våre oppdragsgivere.


Kvalifikasjoner og egenskaper

 • MSc med vekt på produktutvikling og materialer eller industriell mekanikk
 • Erfaring med Solidworks eller andre CAD programmer
 • Har evne til å jobbe selvstendig, men også i team
 • Har en praktisk tilnærming til problemer og liker å teste ting
 • Initiativrik


Praktisk info

 • Arbeidsted vil være Oslo
 • Søknadsfrist er 15. mars 2020
 • Klikk på lenken nedenfor for flere opplysninger og innsending av søknad (via finn.no)
 • Ta kontakt med avdelingsleder i Oslo, Ingrid Juel Langmoen på telefon 996 28 416 dersom du har spørsmål om stillingen.


Søknadsfrist var 15. mars 2020. Takk til alle søkere!


Søk på stillingen her ›


Om Inventas

Inventas er et designbyrå med lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling. Vi er nå godt over hundre kollegaer fordelt på kontor i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Asker og Oslo.

I Inventas møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og ingeniører sammen for å løse problemer som betyr noe. Vi kombinerer faglig styrke med nysgjerrighet og kreativitet samt en solid dose stolthet og glede over det vi er med å skape for å gjøre verden litt bedre.

Med utgangspunkt i vår spesialkompetanse hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at de skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape.

Inventas satser stadig mer på spennende fagfelt som robotikk, IoT, romfart, og ikke minst helse og bærekraft. Her jobber vi allerede mye med medisinteknisk utstyr og helseapplikasjoner, og vi hjelper kundene våre med helt konkrete løsninger som gjør at de ikke bare ser grønnere ut, men som faktisk gjør en forskjell.

Som en del av CGI er vi et av de største konsulentmiljøene i verden innen teknologiutvikling. Sammen dekker vi hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, tung analytisk kompetanse og prisvinnende designløsninger.

Vi tilbyr

 • Et kreativt og entusiastisk arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere.
 • Utfordrende og svært varierte prosjekter.
 • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon.
 • Kontor sentralt ved Rådhuset i Oslo.