Intuitivt og intelligent førstehjelpsutstyr

Tourniquet er førstehjelpsutstyr som anvendes for å stoppe store blødninger, og produktet har primært hittil blitt utviklet til bruk av profesjonelle i medisin og militære. Nå har Aristeia utviklet et produkt som skal være tilgjengelig og enkelt å anvende selv for vanlige folk.

Gjennom tiden har det vært svært lite utvikling i produktet og det er komplisert og vanskelig å anvende av folk uten militær eller medisinsk bakgrunn. Aristeia utviklet et produkt som skal være tilgjengelig og enkelt å anvende selv for vanlige folk. De kom til oss da de enda var i prototypefasen av produktet for å få hjelp til å designe en visuell identitet.

Aristeia er en start-up med store ambisjoner og et viktig løfte. De ønsket at vi designet en løsning som avspeiler og kommuniserer deres verdier på en effektiv måte. Det var viktig for oss å skape en visuell identitet som reflekterer produktets simpelhet, intelligens og brukervennlighet og som var enkel å anvende både digitalt og på print. Til tross for begrenset tid og budsjett lagde vi et brandingkonsept som hjalp Aristeia med å ta sitt første store steg.

Aristeia

Kontaktperson:

Andreas Kamphaug
Designer / Digital design
ank@inventas.no

P Aristeia cover 1320
P Aristeia Business Cards 1320