P Dual Air 04

En helt annerledes føner

Dual Air er en hårføner med en patentert toveis blåseløsning. Den er ergonomisk tilpasset og bidrar til å redusere nakke- og skulderbelastninger hos profesjonelle frisører.

Inventas har vært en nøkkelpartner i utviklingen av Dual Air, og hårføneren er faktisk den første i markedet som kommer med touch-knapper. Enkel og funksjonell design sammen med optimalisert ergonomi gir en ny og bedre hverdag for frisørene.

Om produktet

Dual Air er full av patentert teknologi og blir produsert i Norge. Den har optimalisert ionisert tørketeknologi som sikrer jevnt oppvarming og lavere strømforbruk. Lydvolum og frekvens er optimalisert for en mer behagelig opplevelse for ørene.

Håndtaket er designet for å garantere et uanstrengt grep i alle posisjoner. Føneren ligger balansert i hånden og følger armbevegelsene lett og behagelig. Munnstykket kan enkelt justeres for å sikre at luftstrømmen alltid følger hårbørsten under blåstørking. Touch-panelet er intuitivt og enkelt å bruke og gir full kontroll med en lett berøring.

P Dual Air 06
Jeg kunne ikke sitte stille å se de unge talentfulle stjernene forlate bransjen som vi alle elsker

— Vigdis M.P. Marthinsen, grunnlegger av Dual Air

P Dual Air 05