Easy Go koppen

En friksjonsfri shoppingopplevelse

Teknologien går fremover i et stadig raskere tempo, og kunder har større og større forventninger til morgendagens teknologi.

Teknologien setter høye standarder for folks forventninger om at hvert aspekt av livet skal være sømløst og vi vil bruke minst mulig tid på de kjedelige tingene. Dagligvareshopping er ikke et unntak, men her henger Norge etter.

Kunden ønsket å bruke smart teknologi til å skape et nytt smart retailkonsept. Konseptet er basert på viten om ny teknologi og ved hjelp av nye måter å tenke design og brukeropplevelse.

EasyGo

Kontaktperson:

Andreas Kamphaug
Designer / Digital design
ank@inventas.no

Sign

EasyGo handler om innovasjon i retailbransjen, ved bruk av ny kamera- og sensorteknologi skaper easyGo en ny og sømløs brukeropplevelse i dagligvarebutikken. Vi utviklet et konsept som skal gi brukerne det de etterspør ved hjelp av teknologi og vår viten om brukeropplevelse, merkevarebygging og tjenestedesign.

EasyGo-konseptet er en smooth handleopplevelse i en ubemannet butikk. Kunden går inn i butikken, plukker varene fra hyllen og forlater butikken, uten noen kontakt med ansatte og uten at varene skannes i kassen. Ved hjelp av kamerateknologi identifiseres kunden og varene registres ved kamera og RFID ved utgangen. For easyGo utviklet vi en visuell identitet, applikasjonene og selve konseptet.

Easy Go Produkter
Water Bottle Mock Up kopi