P paraweather 03 2000x800

Familietelt for effektiv husly ved katastrofer

Ved katastrofer er det avgjørende å gi husly raskt. De fleste nødteltene på markedet i dag er store og tunge og kan være kompliserte å sette opp.

Paraweather hadde ideen om en ny måte å slå opp store kuppeltelt på, og har nå utviklet et familietelt som kan bæres og settes opp av to personer uten erfaring med telt på få minutter.

Det 14 kvadratmeter store teltet er selvbærende og har ingen senterstang. Teltduken leveres ferdig montert på stengene i en smal pakke på under to meter.

Paraweather kom til Inventas med en veldig bra idé og enkel prototyp, men manglet de tekniske løsningene på hvordan teltet skulle settes opp. Sammen med Paraweather og en erfaren teltmaker, har vi videreutviklet konseptet, funnet funksjonelle tekniske løsninger og produsert en fungerende prototyp i full størrelse.

Resultatet har blitt et velfungerende familietelt med stort potensial. For Paraweather er det å kunne vise frem og demonstrere en fullverdig prototyp avgjørende når de nå skal selge inn produktet til sine samarbeidspartnere og kunder.

Kundene er i utgangspunktet større nødhjelpsorganisasjoner som FN og Røde Kors. Men Paraweather vil også markedsføre teltkonseptet som et fritidstelt for 9 personer.

Paraweather

Kontaktperson:

Maria Bøe
Senior Produktutvikler
mb@inventas.no

P paraweather 01 1320x840
P paraweather 02 650x800