P indikel FKP 04 2000

Håndholdt korrosjonsdetektor

Indikel sin Field Kelvin Probe er en håndholdt måler som detekterer skjult korrosjon.

Field Kelvin Probe (FKP) teknologien til Indikel kan berøringsfritt måle kontaktpotensialet til elektrisk ledende materialer, og på den måten detektere korrosjon. Med sitt håndholdte og trådløse design kan den benyttes både på lab og i felt, eksempelvis til å detektere skjult korrosjon i metaller som er overflatebehandlet, på innsiden av rør eller i armering i betong.

Den kompakte størrelsen og ergonomiske utformingen med batterier i lokket gjør det mulig å bruke den mange timer i strekk. FKP kommuniserer trådløst med en mobil enhet. Alle FKP-data kan lagres på enheten og få tilgang til eksternt, via en ekstern server.

Den roterende sensoren og en innebygd referanse i sensorhuset muliggjør automatisk selvkalibrering av hvert målepunkt. I felt kan FKP kan betjenes for hånd eller installeres på en crawler. For bruk i en lab kan den tilkobels en XYZ skannejigg.

Inventas har samarbeidet med Indikel om design og utvikling av kapslingen til måleren. Resultatet er blitt et ergonomisk produkt med praktiske og brukervennlige løsninger.

Indikel

Kontaktperson:

Wouter Myny
Senior designer
wm@inventas.no

P indikel FKP 09 2000
P indikel FKP 06 2000
P indikel FKP 34 1320