Skal lede vår satsing på bærekraft

Er det egentlig mulig å både bidra mot bærekraftsmål og samtidig drive lønnsom forretning? 

Erik Sælen i Inventas mener at svaret definitivt er ja.

Erik Sælen er nylig ansatt for å lede vår satsing innen dette feltet. De siste årene har han arbeidet med temaet gjennom roller i rådgivningsselskapet Ouroboros og SINTEF, og har et sterkt ønske om å hjelpe selskaper med å finne nye veier til forretningsmuligheter og innovasjon ved å bevisst fokusere på FNs bærekraftsmål.

Inventas ønsker å sette større fokus på bærekraft i tiden fremover med en egen satsing på området. Erik forteller at målet vårt er todelt:

  • Å hjelpe våre kunder med å styrke deres drift og møte deres utfordringer på en mer bærekraftig måte
  • Å sette større fokus på hvordan vår kunnskap og erfaring fra design og produktutvikling kan løse lokale og globale bærekraftsutfordringer.

Gode erfaringer 

Det finnes flere eksempler på hvordan selskaper har generert nye forretningsområder gjennom å kombinere bærekraft med business. Selv er vi stolte over å blant annet bidra mot elektrifisering av fergesambandet Flakk – Rørvik for Siemens og utvikling av konsepter for oppsamling av fiskeslam fra oppdrettsmærer for Blom Fiskeoppdrett. Og vi håper å få til enda mer fremover.

Tilbyr gratis workshop

Er du interessert i å finne ut om ditt selskap kan hente noe, eller generelt interessert i å vite mer om vår satsing? Da ønsker vi å høre fra deg og møter deg gjerne for en hyggelig prat om hva vi kan bidra med over en god kopp kaffe.

Inventas har blant laget et opplegg for workshops med fokus på hvordan bedrifter kan generere forretningsverdi gjennom økt fokus på FNs bærekraftsmål. Vi ønsker nå å tilby en gratis 4-timers workshop til inntil tre bedrifter som etter vår vurdering har gode muligheter oppnå gevinst. Ta kontakt med Erik for å høre mer.