Vi søker en erfaren designstrateg

Vi opplever en spennende tid med endring i mange markeder. Til designteamet vårt i Trondheim søker vi en erfaren, engasjert og utadvendt designtenker til å synliggjøre muligheter, lede og gjennomføre designprosesser.

Du vil være en viktig fagperson i designgruppen vår i Trondheim og vil bidra med å fremme og skape entusiasme for bruk av designmetodikk hos våre oppdragsgivere. Du vil jobbe med både produkt- og tjenesteutviklingsprosjekter i samarbeid med kundene våre og de øvrige fagmiljøene i Inventas. Arbeidsoppgavene omfatter å finne prosjektmuligheter, utvikle designstrategier, planlegge prosesser, gjennomføre innsiktsarbeid og utarbeide konsepter, samt følge prosjektene til mål for å sikre at designintensjonen blir ivaretatt når de realiseres.

I Inventas måler vi vår suksess i at våre oppdragsgivere lykkes bedre med sitt samfunnsoppdrag, eller vinner en posisjon i sitt marked med et produkt eller tjeneste vi har vært med å skape. Du er ambisiøs og krever mye av deg selv for å kunne bidra til en slik suksess. 

Vi ser etter personer som er faglig sterke, som liker å jobbe med krevende problemstillinger i grensesnittet mellom mennesker og fysiske produkter. Vi ønsker at du har flere års praksis med designbaserte endringsprosesser, er trygg på hvilke metoder og verktøy som fungerer, og evner å formidle og engasjere.

Hos Inventas må du like å arbeide sammen med andre, evne å involvere kolleger i dine oppgaver, respektere dem og villig bidra med din kunnskap inn i andre sine prosjekt.

Søknadsfrist var januar 2018. Takk til alle søkere!

Praktisk info

  • Arbeidsted er Trondheim
  • Send søknad med CV og noen ord om deg selv til adm@inventas.no
  • Merk søknaden: Senior designer – Trondheim
  • Søknadsfrist januar 2018
  • Spørsmål kan rettes til Jonas tel: 4110 4105