Vi søker teknisk innkjøper

For å styrke arbeidet innen innkjøp til prosjekter søker vi teknisk innkjøper med erfaring fra teknologibedrifter.

I over tjue år har vi i Inventas opparbeidet kunnskap og erfaring innen et stort spenn av produksjonsteknologier, samt et stort nettverk av produksjonspartnere. Inventas Fab AS er Inventas sitt eget selskap for fremstilling og produksjon. Selskapet tilbyr produksjon av alt fra enkeltdeler til produksjon av elektromekaniske komponenter/systemer. Våre kunders produkter spenner fra følsomme komponenter for medisinsk industri til avanserte deler til offshoreutstyr; alle med strenge krav til materialer, toleranser og finish. Inventas Fab er sertifisert i henhold til ISO 9001.

Vi ønsker deg som har erfaring fra teknologibedrifter, som er strukturert og god på forhandling. Du har teknisk eller økonomisk bakgrunn og du har god kompetanse på innkjøpsprosesser og er vant med å jobbe i henhold til ISO 9001. Du er profesjonell og god på å etablere og vedlikeholde relasjoner både internt og eksternt.

Inventas Fab AS er under oppbygging, og dette er en nyopprettet stilling med mulighet for rette person å skape sine egne arbeidsprosesser og rutiner.

Søknadsfrist var 25. mai 2018. Takk til alle søkere!


Praktisk info

  • Arbeidssted er Trondheim
  • Send søknad med CV og eventuell karakterutskrift til soknad@inventas.no
  • Merk søknaden Teknisk innkjøper – Inventas Fab
  • Søknadsfrist er 25. mai 2018
  • Spørsmål kan rettes til André Aunamägi Ingolfsen tel: 412 11 721, e-post: aai@inventas.no


Les mer om Inventas Fab