Menneskelige løsninger

Menneske-maskin-interaksjon gjort enkelt og sømløst gjennom god brukerinnsikt.

Design for digitale flater

Brukeropplevelse- (UX) og brukergrensesnittdesign (UI) for skjermbaserte produkter og tjenester.

Flere og flere produkter og tjenester kobles til den digitale verden. Endringen skjer raskt og kundeopplevelsen og sluttbrukernes tilfredshet har i økende grad behov for å bli gitt oppmerksomhet.

I Inventas utvikler og designer vi digitale løsninger fra enkle presentasjonsprototyper til brukergrensesnitt for komplekse industrielle systemer. Vi involverer både brukere og eksperter i prosessen for å lage gode opplevelser.


Hva vi gjør

Rådgivning

Vi veileder deg i prosessen med å lage et skjermbasert produkt, i hvorda utvikle en digital strategi, ta en ide fremover og produsere innhold.

Brukerstudier

Å kjenne målgruppen din øker suksessraten. Vi hjelper deg med å bli kjent med brukerne dine og det omkringliggende markedet for å møte de rette behovene og kundegruppene.

Design

Vi gjennomfører designprosessen, setter opp informasjonsarkitektur og utformer flyten og det visuelle designet for å skape det ønskede produkt- og merkevarebildet.

Utvikling

Sammen med front- og backend-utviklere tar vi interaktive prototyper til fullt funksjonelle produkter.

Testing

Brukertesting gir unik informasjon om hvordan kundene dine opplever produktet og mulighet til å korrigere og forbedre løsningen underveis i prosessen. Vi har lang erfaring med å gjennomføre brukerstudier og behandle innsikt.


Hvorfor digtal design?

Digital design handler om å forbedre kommunikasjonen mellom systemet og brukerne, og løfte et godt produkt til et utmerket et. Ved å kommunisere på en menneskelig måte, forenkle og tydeliggjøre informasjon, effektivisere prosesser og guide brukeren, kan bruk av digital design forbedre brukerens forståelse og tilfredshet, redusere driftstid og -kostnader, og redusere risiko og uønskede hendelser.

Med hjelp av UX- og UI-design kan du engasjere kundene dine, bygge kundelojalitet, møte eksisterende og fremvoksende behov i markedet og øke suksessraten og inntektene dine.