Er du vårt neste kreative hode?

Inventas søker tjenestedesignere til kontoret vårt i Molde.

I Inventas jobber vi med å finne muligheter og løse problemstillinger i grensesnittet mellom mennesker og teknologi. Det siste året har vi i Molde jobbet sammen med våre kunder for å gjøre olje- og gassbransjen grønnere, utvikle digitale tjenester i strømnettet, designe mer attraktive forskningstjenester, avdekke potensial og strategier i forbindelse med elektrifisering av ferger og se på tjenestemuligheter knyttet til søvnteknologi.

Nå søker vi etter deg som er nysgjerrig, faglig engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i tverrfaglige prosjektteam. Du har som oss et ønske om å utvikle de beste og mest lønnsomme løsningene sammen med våre kunder.

Bli med og utvikle fremtiden sammen med våre kunder i det spennende industri- og innovasjonsfylket Møre og Romsdal! Er du glad i naturen er det også en god grunn til å bosette seg i dette unike området.


Tjenestedesigner

Som tjenestedesigner skal du bidra til å finne muligheter for innovasjon og verdiskapning for våre kunder. Du vil blant annet jobbe med brukerstudier, workshops, grafiske fremstillinger, konseptutvikling, prototyping og testing.

Hos oss vil du jobbe fra kartlegging av behov helt frem til realisering av løsningene vi kommer frem til, gjennom blant annet innsiktsarbeid, brukerstudier, kundereiser, visualiseringer, konseptutvikling, workshops og prototyping.

Du har:

  • Minimum bachelor innen industridesign / interaksjonsdesign / tjenestedesign
  • Du kan både være nyutdannet, eller ha arbeidserfaring


Senior tjenestedesigner

Du har erfaring fra strategiske designprosjekt og kan lede tverrfaglige team hele veien frem til realisering av løsning. Du vil være rådgiver for våre kunder, planlegge prosjekter og fasilitere prosesser. I tillegg vil du bidra i arbeidet med blant annet innsikt, konseptutvikling og testing.

Fagområdet er i vekst og vi ønsker at du vil bidra i utviklingen av fagmiljøet og tjenestene vi tilbyr. Som senior vil du være en del av vårt ansikt utad, og bidrar til å knytte kontakter og skape forretningsmuligheter.

Da har:

  • Helst mastergrad innen industridesign / interaksjonsdesign / tjenestedesign
  • Minimum 5 års arbeidserfaring med tjenestedesign/strategisk design/innovasjon
  • Kompetanse/erfaring innen prosjektledelse og kundeansvar


Praktisk info

Klikk på linken nedenfor for flere opplysninger og innsendig av søknad (via finn.no)

Vi vil gjerne se hva spennende du har gjort før, så send oss gjerne noen eksempler på arbeidet ditt eller porteføljen din.


Søknadsfrist var 30. april 2019. Takk til alle søkere!
Å jobbe i Inventas

I Inventas får du muligheten til å jobbe med innovasjon og produktutvikling for noen av Norges mest fremoverlente selskaper.

Her møtes mennesker og teknologi. Hos oss jobber designere og produktutviklere sammen for å løse morgendagens utfordringer. Vi er opptatt av vår kultur og utviklingsmetodikk hvor designtenkning og tverrfaglighet står i sentrum.

Vi kombinerer faglig styrke og erfaring med nysgjerrighet og kreativitet. Sammen hjelper vi våre oppdragsgivere med forretningsplaner, kundeforståelse, design, utvikling, prototyping og realisering. Vårt overordnede mål er at kundene våre skal lykkes med sine tjenester og produkter som vi har vært med å skape.

Om Inventas

Inventas har lang fartstid innen produkt- og tjenesteutvikling og er i dag er over seksti kollegaer fordelt på kontor i Trondheim, Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo.

Som en del av Acando Group er vi et av de ledende konsulentmiljøene i Nord-Europa innen teknologiutvikling og design. Sammen dekker vi hele spekteret fra fysisk produktutvikling, tjenesteinnovasjon, programmering, tung analytisk kompetanse og prisvinnende industridesign.

Vi tilbyr

  • Et kreativt og entusiastisk arbeidsmiljø med svært engasjerte medarbeidere.
  • Utfordrende og svært varierte prosjekter.
  • God faglig utvikling i en innovasjons- og kompetansedrevet organisasjon.